Kära moderater: Möt era nya allierade

jimmie-akesson
Jimmie Åkesson Foto: Riksdagen

Anna Kinberg Batra har som bekant öppnat den moderata famnen på vid gavel för Jimmie Åkesson och hans glada gäng. Efter Arbetet vill göra den moderata medlemskåren en tjänst genom att presentera några av deras nya allierade.

Vi kan börja med SD-politikern som gillar att vistas ute i naturen. Vem kan ogilla en person som tältar, grillar korv över öppen eld och sjunger visor kring stockelden. Det måste vara en ren slump att personen ifråga hamnade på Camp Auschwitz.

Ett annat exempel är en manlig SD-politiker som gillar att dela bilder. Det är många som delar bilder på nätet. Vem kan undgå alla dessa bilder på söta katter, maträtter eller blommor. SD-politikern delade några hakkorsbilder, vilket inte bekymrade hans gruppledare nämnvärt. Han är ju ”en trevlig pojk”.

Avslutningsvis har vi SD-mannen från Danderyd som menar att araber ska ha betalt för att våldta feminister.

Så kära moderater – vill ni lära känna fler av era nya allierade – titta in på Inte rasist, men… och skåda dem i all sin prakt.

Peter Johansson/Efter Arbetet