Arbetslösa straffas dubbelt

Varför tjatar alla om att skattetrycket sjuker i dessa tider. När man ser till att belasta de arbetslösa med en extra skattehöjning

Såhär ligger det till, inte nog med att jag som arbetslös tvingas gå ner ordedentligt i min ersättning (lön). Utan dessutom ska jag betala mer i skatt av just den anledningen att jag är arbetslös. Min egen skatt är för tillfället 34% istället för den 30 % som jag betalade som anställd. Dubbel bestraffning med andra ord. Men jag förstår iinte varför. Anders Borgs svansföring inger inget som helst förtroende. Att driva en arbetslinije som inte fungerar och att påstå att han värnar de offentliga finanserna. är bara strutprat.Han ser till att sko sig precis som alla borgare före honom alltid har gjort. De inser inte vad ordet solidaritet innebär. Borg värnar inte välfärden inte ens de lilla vi har kvar. Han värnar sin position inget annat. En bessevisser som borde avgå tillsammans med de övriga fjatarna i denna bedrövliga regering.

Skribent: Per Bergman