Bra jobbat, alliansen!

Arbetslösheten i Sverige har sjunkit med 1.2 miljoner, från 1.5 miljoner till 300 000 arbetslösa. Allt detta fixade sig redan dagen efter valet. Fantastiskt!

Fredrik Reinfeldt och hans kamrater i alliansen upprepade dagligen under valrörelsen att 1.5 miljoner människor stod utanför arbetsmarknaden eller var undersysselsatta. Dagen efter valet uttalade Reinfeldt: ”Ska vi hedra den definition som vi ofta haft för full sysselsättning, nämligen att alla som vill och kan arbeta också arbetar, då är det någonstans runt 300 000 jobb som vi saknar i Sverige.”
Simsalabim, det ordnade sig för 1.2 miljoner arbetslösa över en natt.
Bra va? Fantastiska politiker som har löst ett sådant jätteproblem redan innan de har kommit i regeringsställning. Tänk vilka resultat de skall åstadkomma när de faktiskt tar över ledningen av landet.

Eva Hillén Ahlström, s
Bräcke

Skribent: Eva Hillén Ahlström